Komende activiteiten

 

Muziek op Schoot & Peuter en muziek

De inschrijving is weer gestart voor de cursussen Muziek op Schoot en Peuter en Muziek in januari 2023.

Meer info

 

 


Recente gebeurtenissen

Cultureel festival 3 september 2022

Op 3 september 2022 vond het cultureel festival plaats in Baarn. Na 2 corona-edities was het nu weer mogelijk om een ouderwets festival te organiseren en wij waren daarbij. We stonden op het kinderplein in de Pekingtuin waar kinderen instrumenten konden uitproberen. En een aantal van onze ensembles traden op bij het klassiek podium in de Pauluskerk.

Klik hier voor de foto's

 

Scholenproject Basisschool De Uitkijck, 28 juni 2022

Op dinsdag 28 juni hebben wij voor de kinderen van groep 3, 4 en 5 van basisschool De Uitkijck een les mogen verzorgen waarin de kinderen kennis hebben kunnen maken met het bespelen van verschillende muziekinstrumenten. Ook hebben we samen een lied ingestudeerd en ten gehore gebracht. Het was zo leuk om de kinderen bezig te zien met instrumenten als dwarsfluit, contrabas, gitaar, cello en viool. Echt genieten voor zowel de leerlingen als onze docenten! 

 

 

Concert Amaris Schoonoord 26 juni 2022

In een gezellig vol restaurant van Amaris Schoonoord gaven leerlingen van Muziek en Dans op zondagmiddag 26 juni een mooie en afwisselende eindpresentatie van dit seizoen. Bewoners, mensen uit de buurt en supporters van de uitvoerende musici werden getrakteerd op een gevarieerd programma. 

Klik hier voor een impressie

 

Concert Giocoso Ensemble 31 mei 2022

Een geslaagd concert van ons jonge jeugdensemble Giocoso. Gezellig in basisschool De Uitkijck. Wat een kanjers!