Komende activiteiten


Zaterdag 16 december 2023: Kerstconcert Bachschoolorkest en ensembles

Op zaterdagmiddag 16 december vindt ons jaarlijkse kerstconcert plaats in de Petrus en Pauluskerk in Soest. Naast de drie Bachschoolorkesten zullen ook diverse ensembles en het Bachschool Kinderkoor van zich laten horen. Iedereen is van harte welkom bij dit mooie kerstconcert! De entree is gratis en je hoeft van te voren geen kaartjes te reserveren. 

 

Vrijdag 5 april 2024: podiumavond volwassen leerlingen

Op vrijdag 5 april 2024 organiseren wij een podiumavond voor al onze volwassen leerlingen, zowel uit Baarn als uit Soest. Ensembles, duo's en individuele leerlingen zullen van zich laten horen. De podiumavond vindt plaats vanaf 19.30 in het Witte Kerkje, Kampstraat 8 in Baarn. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren en kijken!

 

Recente activiteiten


10 november 2023: podiumavond kinderen op de Bachschool in Soest

Op vrijdagavond 10 november vond onze eerste gezamenlijke podiumavond voor kinderen uit Soest en Baarn plaats. In een overvolle Bachschool konden (groot)ouders, broertjes en zusjes, vrienden en vriendinnen luisteren naar onze leerlingen. Naast dwarsfluit, piano, cello, blokfluit en trompet traden ook het Bach Jeugd Orkest en het Bach Kinderkoor op. 

 

8 oktober 2023: Vredehofensemble heeft meegedaan aan concert Baarns Mannenkoor

 

 

Op zondag 8 oktober jongstleden heeft ons Vredehofensemble de zangers van het Baarns Mannenkoor begeleid bij hun najaarsconcert. Wat een fijne muzikale samenwerking en een groots en druk bezocht optreden!

 

21 april 2023: podiumavond volwassen leerlingen

Op vrijdag 21 april vond de podiumavond voor onze volwassen leerlingen plaats. Het was een hele gevarieerde avond, met zowel zang als instrumentale muziek, en zowel koren en ensembles als individuele leerlingen. Het was een rijk gevulde avond. klik hier voor de foto impressie.