Komende activiteiten


Muziek op Schoot & Peuter en muziek

De inschrijving is weer gestart voor de cursussen Muziek op Schoot en Peuter en Muziek die starten op woensdagochtenden. De cursussen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 4 maanden tot 4 jaar samen met een (groot-)ouder of andere vertrouwde volwassene van het kind. Start is op 13 september  2023 (duur van beide cursussen is 8 weken).
Klik hier voor meer informatie.

 

16 september 2023: Open Huis Bachschool Soest

Op zaterdag 16 september vindt de Podiade Soest plaats. Op diverse plekken in het centrum zullen optredens worden verzorgd. Wij als muziekschool zijn hierbij ook aanwezig en iedereen kan met ons kennismaken tijdens het Open Huis.  

 

Vrijdag 10 november 2023: podiumavond kinderen

Op vrijdag 10 november 2023 organiseren wij vanaf 19 uur een podiumavond voor alle kinderen in de Petrus en Pauluskerk, Kerkplein 2 in Soest. Zowel leerlingen uit Baarn als uit Soest zullen dan van zich laten horen. Vaders en moeders, opa's en oma's, vrienden en vriendinnen, iedereen is welkom om te komen kijken en luisteren en na afloop samen iets te drinken. 

 

Vrijdag 5 april 2024: podiumavond volwassen leerlingen

Op vrijdag 5 april 2024 organiseren wij een podiumavond voor al onze volwassen leerlingen, zowel uit Baarn als uit Soest. Ensembles, duo's en individuele leerlingen zullen van zich laten horen. De podiumavond vindt plaats vanaf 19.30 in het Witte Kerkje, Kampstraat 8 in Baarn. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren en kijken!

 

Recente activiteiten


21 april 2023: podiumavond volwassen leerlingen

Op vrijdag 21 april vond de podiumavond voor onze volwassen leerlingen plaats. Het was een hele gevarieerde avond, met zowel zang als instrumentale muziek, en zowel koren en ensembles als individuele leerlingen. Het was een rijk gevulde avond. klik hier voor de foto impressie.

14 april 2023: podium middag kinderen 

Op vrijdag 14 april vond onze voorjaars podiumavond plaats voor kinderen die bij ons muziekles hebben. Het was erg gezellig en er werd mooi gemusiceerd, zowel individueel als in groepsverband. Leuk om dat zo samen te beleven, met alle vaders, moeders, opa's, oma's en vrienden erbij. Klik hier voor de foto impressie