Hoorn

Hoornles Baarn

Henk Buurman studeerde klassiek trompet Docerend Musicus aan het Arnhemse Stedelijk Conservatorium en behaalde de Aantekening Kamermuziek Baroktrompet aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam behaalde hij de akte Uitvoerend Musicus Baroktrompet.

Naast de trompetlespraktijk heeft hij een praktijk voor Adem en Ontspanningstherapie volgens de methode van Dixhoorn, voor begeleiding en training van (professionele) musici.

Als ensembleleider is hij verbonden aan diverse orkesten binnen de HaFa sector. Voorts speelt hij op free-lance basis bij diverse barokensembles waaronder de Domcantorij Utrecht, Consorto dÁmsterdam, Florilegium Musicum enz. als trompettist was hij 20 jaar verbonden aan het Wagenings Symfonie Orkest.

Lessen

De hoornlessen in Baarn voor beginners starten met de voorbereidende technische fase waarin houding, adem en elementaire toonproductie aan bod komen. Vervolgens volgt een auditieve fase waarin op het gehoor gespeeld wordt. Aansluitend komt het noten lezen aan bod en wordt met de lesboeken gewerkt die de leerling voorbereid op de HaFa examens. Gevorderde leerlingen die Hoorn spelen krijgen in overleg een lespakket wat zoveel mogelijk aan hun wensen tegemoet komt.

Er worden voor het instrument Hoorn individuele lessen en groepslessen gegeven in Baarn. Men kan kiezen voor lessen van 60, 45 en 30 minuten.

Voor meer informatie: 035 – 601 92 24

E-mail: info@henk-buurman.nl