Trombone lessen

Kenneth Zandbergen is op twaalfjarige leeftijd begonnen met trombone spelen bij harmonie “Oefening” in Standdaarbuiten. Op achttien jarige leeftijd is Kenneth naar vooropleiding van het Brabants Conservatorium gegaan waar hij les volgde bij Henri Aarts (solo- trombonist Brabants Orkest). In 2006 maakte hij de overstap naar het Conservatorium van Amsterdam waar hij bastrombone heeft gestudeerd bij Raymond Munnecom (bastrombonist Koninklijk Concertgebouw

Orkest). Hier behaalde hij zijn Bachelor diploma in 2009. Voor zijn Master diploma heeft Kenneth gestudeerd bij Brandt Attema (bastrombonist Radio Philharmonisch Orkest) aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij heeft hier zowel bastrombone als contrabastrombone gestudeerd en behaalde zijn Master degree in 2011.

In 2009 heeft Kenneth het concours gewonnen welke verbonden is aan het Internationale Lätzsch Trombone Festival in Duitsland en in 2011 heeft hij hier als solist opgetreden.

Kenneth heeft een eigen lespraktijk waarmee hij lesgeeft in Almere en Baarn. Sinds 2012 is hij verbonden als trombonedocent / BigBand-leider aan Kunstencentrum Velsen en geeft hij les in Amsterdam via het KoperCollege. Van 2008 tot en met 2012 was Kenneth actief als docent trombone op kunstencentrum “de Kunstlinie” te Almere.

Naast het lesgeven werkt hij als freelance (contra-)bastrombonist bij onder andere Het Radio Philharmonisch Orkest, Het Nederlands Philharmonisch Orkest, Orkest van het Oosten en het AskolSchönberg ensemble. Tevens is hij vast verbonden aan “HET ensemble”.

Kenneth speelt op een Lätzsch bastrombone model “Cieslik” en een Lätzsch contrabastrombone model “Poppe”.

Volg nu een trombone les bij Muziek en Dans Baarn.

www.trombonelessen.nl
E-mail: kjazandbergen@gmail.com