Trompet/cornet/bugel

Henk Buurman

Studeerde klassiek trompet Docerend Musicus aan het Stedelijk Conservatorium in Arnhem en behaalde de Aantekening Kamermuziek Baroktrompet aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam behaalde hij de akte Uitvoerend Musicus Baroktrompet.

Naast de trompetlespraktijk heeft hij een praktijk voor Adem en Ontspanningstherapie volgens de methode van Dixhoorn, voor begeleiding en training van (professionele) musici. Als ensembleleider was hij verbonden aan diverse orkesten binnen de HaFa sector. Voorts speelde hij op free-lance basis bij diverse barokensembles waaronder de Domcantorij Utrecht, Consorto dÁmsterdam, Florilegium Musicum enz. als trompettist was hij 20 jaar verbonden aan het Wagenings Symfonie Orkest.

De trompetlessen voor beginners starten met de voorbereidende technische fase waarin houding, adem en elementaire toonproductie aan bod komen. Vervolgens volgt een auditieve fase waarin op het gehoor gespeeld wordt. Aansluitend komt het noten lezen aan bod en wordt met de lesboeken gewerkt die de leerling voorbereid op de HaFa examens en de landelijk erkende muziekdiploma’s.

Gevorderde leerlingen krijgen in overleg een lespakket wat zoveel mogelijk aan hun wensen tegemoet komt.
Er worden individuele- en groepslessen gegeven. Men kan kiezen voor lessen van 60, 45 en 30 minuten.

Voor meer informatie: 035 – 601 92 24

E-mail: info@henk-buurman.nl