Dwarsfluit / Dinofluit

op 17 maart 2015
in
Terug naar het lessenoverzicht
Terug naar de home pagina

dwarsfluit les baarn

Dwarsfluitles en Dinofluitles

Hannie Veenekamp - Dwarsfluitles Dinofluitles BaarnHannie Veenekamp studeerde dwarsfluit aan het het Conservatorium van Amsterdam, waar zij in 1988 afstudeerde als uitvoerend en docerend musicus. Sinds die tijd geeft zij veel plezier dwarsfluitles en dinofluitles bij Muziek en Dans Baarn.

In Utrecht heeft zij vanaf 1994 een bloeiende privélespraktijk. Vanaf september 2010 geeft zij nu ook dwarsfluit en dinofluit les in Baarn. Je bent op woensdagmiddag van harte welkom in de Speeldoos in Baarn.

 

 

Lessen voor jong en oud

Hannie geeft les aan kinderen en volwassenen: kinderen vanaf 6 jaar kunnen beginnen op de Dinofluit, een klein houten dwarsfluitje met gaatjes voor de vingers (i.p.v. kleppen op de dwarsfluit). Op de Dinofluit leren de kinderen de basis van het musiceren. Op een speelse manier maken ze kennis met begrippen als: melodie, ritme, samenspelen, noten lezen, improviseren. Dinofluitlessen zijn een goede en leuke manier voor kinderen om kennis te maken met muziek en een goede basis om daarna een ander instrument te kiezen, waarbij de overstap naar de dwarsfluit zeer soepel verloopt. De Dinofluitlessen zijn in principe in groepjes van 2 kinderen.

Voor meer informatie: 035-6838146
Coehoornstraat 55
1222 RS Hilversum

E-mail: hannie.veenekamp@zonnet.nl
www.dinoflute.com

« »

Comments are closed.